Alla inlägg under januari 2011

Av Ida Wennberg - 10 januari 2011 12:35

Idag är jag nästan frisk, har väl suttit bort förkyldningen. Haha. Lite hes och slemmig bara...och EXTREMT smutsig. Fy fan vad jag är äcklig idag, duschen nästa alltså! OM jag nu får upp eld, vilket inte är speciellt troligt, så jag lär väl få sitta här och se ut som Ronja Rövardotter till pappa kommer hem och fixar det åt mig. Hehe


Blev utringd på jobb resten av veckan iaf, och så har jag helgen på vippa. Så det blir skönt att jobba lite, man blir ju lite skruvad av att vara ledig för länge :)

Men nu ska jag se nyaste despan innan jag hoppar i duschen! :D

Av Ida Wennberg - 9 januari 2011 23:22

Jag tror aldrig att jag har suttit/legat så mycket som idag och igår. Det längsta jag har gått är väl från sängen ner till datorn, typ. Min rygg håller allvarligt talat på att dö ihop, och då ska vi inte ens prata om nacken. Det är jobbigt att vara sjuk. Meeeeen imorgon är ny vecka, med nya tag, mindre slem och mer energi.
Hoppas vi...

Nu ska jag fortsätta kurera mig med Criminal minds och sen blire sängen för hela slanten


solongsuckerz


Av Ida Wennberg - 9 januari 2011 14:22

Det känns som att jag sväljer rakblad, mina bihålor är en enda stor slemboll och hjärnan väger ungefär lika mycket som jordens fetaste människa.

  

Av Ida Wennberg - 8 januari 2011 19:54

Hemma igen efter en sjukt bra luleåtrip.

Kom fram till Bella runt 8 igår, där vi tröck sushi och fixade oss i 100 år, sen spelade vi spel och drack vin och bara surrade på.


Efter det blev det Allstar, där vi hann med både det ena och det andra. Haha. Sjukt roligt var det iaf, vi var mongolida och när vi kom hem fortsatte vi tävlingen "vem är mest mongo" och väckte Jocke och tröck ner oss alla tre med honom i sängen, så sen har vi vaknat i en bastu.


Klockan 7 svek jag den kollektiva sovplatsen och förflyttade mig och min hals från helvetet till soffan där jag fortsatte sova till 9 då Bella också steg upp. Så på morgon har vi legat på facebook och hunnit se senaste Grey´s. Jag var blödig och grät och Bella gillade min inlevelse i serien eftersom jag grinade när dom grät, när dom började skratta så började jag också skratta. Haha, jag tror som att jag bor i seattle och är med i deras liv där. På riktigt.


När vi väl fick upp Iida så gick vi på stan och köpte skor till Bella, bytte en tröja på H&M och åt en underbar sushilunch på Sushibar innan vi avslutade luleåbesöket med en basketmatch som Överkalix förlorade. Vi tog med oss Polly och Hanna och åkte hem.

Jag vet att det är sjukt dåligt skrivet nu, men jag är för trött och för sjuk för att orka bry mig om det. Haha...

Kan bjuda på en eller två bilder från min superba mobilkamera. Enjoy



  Jag tvingade Malin att göra mitt hår i vanlig ordning ;)



  



  "Tjejer jag vet att ni är jättesnygga, men ni får tyvärr inte ligga på biljardbordet"


    

Teeeequila


  

En bild säger ju mer än 1000 ord?! ;)



Haha, så VAD har vi lärt oss av gårdagen?

Vi måste lära oss NÄR det är bäst att vara tyst

TÄNK före du pratar, och om tankeförmågan inte funkar = var tyst

Bråk i matkön på MAX är underskattade

Fjortislifta is the shit

Iida är flickan från The Grudge

&
Vakterna är våra bästisar


Av Ida Wennberg - 7 januari 2011 02:23




  Jag är lite, lite kär. Hoppas FBI gör hembesök @myplace inatt

Av Ida Wennberg - 7 januari 2011 00:25

Jag har badat badkar och myst med nagellacksmålning och lite criminal minds. Rosa med glitter och silvriga stjärnor.


Imorgon jobb till 18.00 och sen kanske det blir en liten roadtrip till Isabelle Hansson, som jag umgås alldeles för sällan med. Så imorgon kommer att bli en kanonkväll, annat kan den väl inte bli när jag får tillbringa fredagen med tre av mina absoluta favoriter?



      



Ass

Av Ida Wennberg - 6 januari 2011 20:20

Sitter hos Filip, och han åkte på träning precis. Så nu är jag all by myself i hans rum. Kanske man borde ta och göra nå bus? ;) Haha, hade jag varit på humör hade jag gjort det, men nu ids jag inte. Väntar på att pappa ska komma och plocka upp mig. När jag kommer hem ska jag spola upp badvatten, ta en bok och lägga mig i badkaret i hundra år. Sen ska jag sitta på datorn till klockan är 22.55 då ska jag se Criminal minds på femman och efter det ska jag faktiskt försöka sova.


Det är mina planer för kvällen, intressanta va?


Haha, ja just det. Jag har ju drömt att jag var på bröllop inatt. Prins Carl Philip och den där Sofia var det som gifte sig, och alla var bjudna. Alltså hela sverige. Jag var som sur för att de gifte sig, och allt var som helt sjukt. Men han var jävligt snygg, prinsen alltså. Om det är någon han ska gifta sig med så är det ju mig, alltså jag menar HALLÅ. Hur bra skulle inte jag passa som prinsessa då?



  

Av Ida Wennberg - 6 januari 2011 18:04

Jag är uttråkad. Nu har jag varit hemma HELA dagen, med undantag för de 15 minuterna jag och Mois spenderade på en turochreturtrip till bränna för handling och upphämtning av Krillisen.


Har ätit risotto och spelat chicago, Moa vann. Hon var helt äcklig och fick stege, FÄRGfuckingstege, kåk och allt hela jävla tiden. Så henne går det ju inte att spela med.


Nu ska jag dra till kornet en sväng medans pappa är på träning, sen måste jag försöka somna TIDIGT idag. Lycka till Ida Wennberg med den saken.

  

såhär slemmig var Moa i kortspelet.

Ovido - Quiz & Flashcards