Alla inlägg under januari 2011

Av Ida Wennberg - 27 januari 2011 08:19

Pappa gör så att mitt morgonhumör går från dåligt till sämst på mindre än en minut. Han har samma effekt på min kära syster. 

- "Jaha, spelar du?" Vad glad han blev... Nu blev jag irriterad, sa hon nyss efter ett avslutat morgonsamtal.


Jag skulle göra en halvsur avhoppning ur bilen på morgon, ni vet en sån där tuff?! Men det gick ju inge vidare eftersom att jag och Agda 89 har ungefär samma ork i våra kroppar just nu. Så min leka tuff grej sket sig innan den hade börjat.


Nu ska jag snabba på Moa sen ska vi dricka morgonkaffe innan jag börjar jobba. Efter jobbet måste jag på banken och fixa igång mitt bankomatkort och seeeen KANSKE jag tänkte gå över isvägen till jobb nummer 2, vippaaaaa! :)


Det här är sista inlägget jag hetspublicerar på fb, om ni vill fortsätta läsa superbloggen får ni allt hitta hit på annat sätt!


S0l0ngsuck3rs

Av Ida Wennberg - 27 januari 2011 00:59



  

Av Ida Wennberg - 27 januari 2011 00:23

Moa tränings-Hitler Pahikka har bytt ut mina armar mot geléhjärtan. Jag vill inte ens försöka tänka på hur dom kommer att kännas imorgon...eller på fredag. Haha, tur att man är vältränad. MEEEEN det kommer ju bli mycket trevligare sen när man märker skillnad iaf :) påtal om skillnad så verkar de där solarierören mest vara småblåa svettningsframmkallande lysrör som inte ger någon som helst färg någonstans.

JAG VILL VARA BRUN NU.


Filmen vi såg igår var Paranormal Activity2, den SÖG hästballe. Jag har aldrig i livet sett en sämre film. Nä okej nu överdrev jag. Men mina förväntningar var SÅ mycket högre. 


Nu ska jag ta och snoka på fb en stund innan jag drar igen ögonen och träffar BG inatt igen ;)


solongsuckersss

Av Ida Wennberg - 26 januari 2011 21:36

Hemma hos kexet efter en dagsjobb. Det var mer ansträngande än man kan tro att jobba idag. Jag måste ha hunnit bli en välutvecklad dagdrivare under mina lediga dagar.

Well well, nu ska jag och Moa vänta in träningsgurun L8K och sen ska vi bege oss mot gymmet och träna lite lite grann sen ska jag sola så folk slipper tro att jag är den nya albinon i stan.


Deeeeeeeet var allt för nu.


P.s snart är det helg igen. woho

Av Ida Wennberg - 26 januari 2011 13:14

  

Av Ida Wennberg - 26 januari 2011 12:20

Idag var jag till läkaren och där sa dom samma som dom alltid har gjort. Jag fick röntga nedredelen av ryggen, och då fick jag vara naken. Eller trosor occh strumpor fick jag ha kvar. Det var inte kul. Mina bröst har försvunnit igen upptäckte jag, och det var dagens sämsta upptäckt.


Nu ska jag sminka mig lite och fundera ut en rolig sysselsättning till klockan blir 3 och jag får åka och jobba :)


  

var har dom boobsen tagit vägen?

Av Ida Wennberg - 25 januari 2011 21:01

Nu har jag fixat ledigt och en stand in på jobbet på fredag, så jag kan ta 2 bussen mot Luleå. :)


Jag och Moe the hoe har varit och tränat lite, sen solade vi solarium och jag kan ju meddela att det var TOTALT LÖNLÖST. Det enda som fick färg var mina skinkor, typ. Och dom blev röda och inte bruna. Såå det sög ju lite grann. Nu är Pahikkan i duschen, sen är det min tur. Och efter det blir det middag : Fruktsallad och smoothie och det ska förtäras framför...en film. Som jag inte tänker skriva ut här, den får vara hemlig till den är sedd ;) Haha.


Moa sa mitt bästa citat den här veckan för en stund sen i bilen. Tyvärr fick jag inte tillåtelse om att publicera det på Facebook så jag tror att hon stryper mig långsamt om jag skriver ut det här. Men vi kan då lugnt konstatera att Moa är världens största sminktönt :P


Jag fick världens snilleblixt i solariet tidigare, så NU vet jag exakt vilken replik jag ska öppna med när ja träffar min kille för första gången ;) SJUKT BRA ÄR DEN! Men den får också vara hemlig so far, annars är det väl någon som snor den. och då skulle mitt liv vara förstört :)


Men fy vilken bloggkung jag har blivit på senaste tycker jag. Oslagbar faktiskt. Nu ska jag leta fram mina rena kläder och göra mig redo för duschen, för jag luktar inte hallonpaj nu direkt...


solongsuckers



  

Av Ida Wennberg - 25 januari 2011 18:06

Jag hoppas att ni förstod ironin i det förra inlägget, vi ska ju självklart inte sova sönder världen nu...hehe, nä men skämt å sido. Mina uttryck dyker upp lite överallt nu för tiden.


Nu ligger jag hos Pahikkan, vi ska och träna snart. Sen blir det smoothie och en film om jag får bestämma. :)

Ovido - Quiz & Flashcards