Alla inlägg under januari 2011

Av Ida Wennberg - 13 januari 2011 18:29

Kom precis från vippa, har ätit middag med mamma och pappa. Jag åt kokt lax, sjukt gott!! Egentligen var jag extremt sugen på tacos eller köttfärssås, men eftersom pappa har en förkärlek att alltid vilja tvärtemot mig så blev det vippa och det dög ju det också! :)


Jag är så himla himla trött just nu, och tror ni att jag kunde somna igår då?

Nå nä. Halv 4 har jag slagit igen mina wounderbara små ögonlock och träffat mina drömmars man, J.B u know?!

Iaf så hade jag ju helt överdrivna sömnproblem igår, jag såg cold case, började se ally mcbeal, messade lite grann osv och när jag då väl bestämde att NU ska jag sova så börjar det spöka och datorn slår på sig själv mitt i allt. Mm jaha, ja men jättelätt att somna när hjärtat håller på att borra sig ut genom ögonen, typ.


Så om det blir en tidig kväll eller en tidig morgon innan jag somnar idag är frågan vi alla undrar över. Mitt mål är att ligga i min RENBÄDDADE & (förhoppningvis) maskfria säng innan 11. Det borde jag ju klara, typ...



  

Jag, tidigare idag.


Av Ida Wennberg - 13 januari 2011 16:07

Slutade jobbet kl 14 så då gick jag förbi Pahikkan och sen gick jag till Malin och hälsade på henne och Love en sväng. Så nu är jag på skolan och hämtar mamma eftersom jag inte är så pepp på att köra bil när det är en miljoner poliser överallt. Me don´t like.



Av Ida Wennberg - 13 januari 2011 00:33

                               

  


you can count on me, because i can count on you 

Av Ida Wennberg - 12 januari 2011 21:32

Onsdag

Hjärnkapaciet idag: Noll.

Exempel :

Skulle fråga ett barn på dagis om hon hade tvättat händerna innan lunchen och frågade allvarligt - har du duschat?


Försökte slå igång en dator i 100 år för att sen upptäcka att den inte var i väggen.


Skulle hämta palt men gick till skåpet med pengarna och stod där och såg istället.


Har sagt det förut och jag säger det igen


  


BLOND & SMART


Av Ida Wennberg - 12 januari 2011 00:46

Klockan är snart 1 och I´m still going strong så att säga. Men jag skyller allt på min kära syster och datorn ikväll, för utan Moaw och datorn hade jag sovit för flera timmar sen!


Jag har en besatthet av sushi, igen. Det är det enda jag vill ha. Jag måste ha det, igår helst. Haha. Antigen styr vi ihop ett tjejgäng på fredag eller så styr jag ihop min familj på lördag och lagar det själv. Need it.

Lalala...nu ska jag smacka ihop datorn och lämna den i vardagsrummet, sen ska jag pallra mig ner i sängen och tänka på sommaren ända till jag befinner mig på en vaarm sandstrand.

...in my dreams så att säga...hehe



  


Av Ida Wennberg - 11 januari 2011 20:27

Vaknade precis efter en liten liten powernap hos Smulan. Eftersom att vi båda två låg som ihoptryckta mongon i soffan vaknade jag av att min rygg höll på att ge upp och Moa vaknade strax efter för att hon skulle och jobba. Och pga att Moas lilla bil gav upp (igen) efter att vi hämtat ut den från lagningen så fick hon ta audin till jobbet så kan jag ligga här och se ett criminal minds avsnitt innan jag återgår till mitt möte med john blund igen.


Jag orkar inte skriva historien om när bilen gick sönder för miljonte gången, men det var trist och vi kunde inte göra annat än att skratta som psykfall åt situationen och Moas jävla bil. Meeeeeen vi har hunnit med ett litet mission idag som fick både mig och Pahikkan på bättre humör, DOCK var ju bilen tvungen att förstöra det humöret och resten av dagen. ASS!


Annars hade jag ingenting vettigt att skriva...eller jo. Gode Gud kan du skänka ett par NORMALA poliser till överkalix så kan vi slippa alla miffon. Tack på förhand.


Av Ida Wennberg - 11 januari 2011 08:08

Igår skulle jag somna tidigt, så jag gick faktiskt upp och la mig klockan tolv. Det började med att jag la mig halvt på katten som låg i min säng, men istället för att hon gjorde som alltid annars och flydde började hon garnmysa. Spinna och slicka mig på armen och mjölktrampa. Sjukt söt. Så låg jag och kliade henne ett tag, sen skulle jag sova så jag la som till mig. Och så kände jag nå kallt och blött i sängen, och fort for man upp och tände lampan och VAD ligger där bredvid katten då? JO EN LITEN VIT ÄCKLIG JÄVLA MASKJÄVEL.

Så gick det med mitt sova-tidigt-projekt. Fy fan vad vidrigt det var. Fort samlade jag ihop mig och gick ner och la mig i soffan, och då kunde jag inte somna igen förens efter 2. Haha, men jag har ju tagit mig upp före 8 iaf. Så lite duktig är jag ju :)


Nu ska jag sminka mig lite grann och sen ska jag dra på morgonkaffe hos min kära vän Sam som tro det eller ej, är vaken nu. :)



  

jag ska döpa om katten till Maggot

Av Ida Wennberg - 10 januari 2011 19:12

Efter en dusch är man nästan helt återställd. Haha


Har duschat, lagat mat, diskat och hämtat pappa och det känns ut som att jag har varit extremt effektiv. Vilket är ett stort tecken på att det är dags att återgå till arbetet. Haha. Sjukt skönt att jobba några timmar imorgon. Nu kommer jag ju dessutom att få dygnet återställt till det normala, vilket är ett stort PLUS.


Nu är jag iaf hos Moa, hon och Iida har varit förbi på heden och druckit kaffe och nu har dom ätit middag. Moa åt världens STÖRSTA grönsaksburgare haha, sjukt kul att se när hon åt. Världens minsta Moa ska få in världens största hamburgare i munnen. Hehe


Meen nu ska vi socialisera eller nå...


va göress vi höress hej


Ovido - Quiz & Flashcards