Alla inlägg under januari 2011

Av Ida Wennberg - 24 januari 2011 12:36

Jag pratade med Lotta W en snabbis på chatten igårkväll. Så jag drar till Luleå ihelgen, så ska vi ha myskväll och laga mat och så där. Sjukt kul! Nu vill jag bara få tag i Malin Emanuelsson, så att jag kan delge henne om våra planer. Och kanske lura upp henne att komma och leka med mig i ökx en dag eller två i veckan :)



OMG

Av Ida Wennberg - 24 januari 2011 12:20

Powernapade i 10 timmar. Så förutom att min rygg inte är i toppform känner jag mig lite som en ny människa.

Jag har så sjukt mycket grejer jag vill göra, och när jag vill göra någonting så vill jag ju helst göra det NU. Inte sen eller imorgon. Haha, jag är som en unge. 


Nu ska jag halsa 30 liter kaffe och sen tar jag Bizzi och går på en liten prommis :)



  

Av Ida Wennberg - 23 januari 2011 23:26

Igår jobbade jag till 7, sen var det snabbdusch och hetssminkning eftersom att vi skulle äta middag hos Dan runt 8. Vi infann oss halv 10 typ (!) haha. Men det var Sam som var seg och inte jag. :) Så när vi åt middag runt 10 var man ju något hungrig. Sjukt gott med tacos var det iaf! :)


Dagen idag började med ett avsnitt av Solsidan, sen pasta och köttfärssås @vippa och efter det for jag till Sam. Vi gick på Ok och handlade bakfyllegodis. Två Ben & Jerrys, en chokladkaka, chips,mjölk och redbull. Så skulle vi ju äntligen se I spit on your grave som vi har väntat på i typ ett halvår. Och vad gör Sam? Jo, han SOMNAR. Så då fick jag ligga och se världens äckligaste film själv och bakfull, men då kom Pär och räddade mig med sin närvaro precis när filmen spårade ur. Haha. Sen såg vi Fucking Åmål, och jag kunde alla repliker utantill, typ. Och så såg vi en tredje film Vanishing On 7th Street. Sam sov under alla filmer, så han var inge vidare sällskap idag. Haha


Nu när jag kom hem har jag suttit och matat Björn Gustafsson på tuben och läst bloggar jag aldrig annars läser, kissies och katrins och dom där. Nu tänkte jag lägga mig i soffan och slå på Björn Gustafsson filmen om jag hittar den, annars blir det någon annan bra film att somna till.


Over and out fuckheads



  

Av Ida Wennberg - 22 januari 2011 01:52

Kom precis hem, kvällen spenderades med Pahikkan :) Vi har sett Björn Gustafsson på youtube halva kvällen, sen åkte vi till Dan på tallvik för att se på fyllon. Där fick vi en överraskning, spydde i munnen, kom över det. Hängde och åkte hem. Så nu är jag redo för sängen igen.

Haha, ja juste...Pappa ringde tidigare idag.


Jag - Ja?

Pappa - Hej, vad gör du?

- Jobbar det vet du ju. Vad vill du?

- Vad ska du göra ikväll?

- Jag vet inte.

- Ska du sitta och se på tv? Det ska jag.

- Men...inte vet jag. Alltså, jag jobbar nu varför ringer du och är mongo?

- Du fattar ju ingenting.

- Nej, kanske inte. Men vad vill du? Jag jobbar. JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA IKVÄLL!!

- Vi har köpt en ny tv. Fattar du inte att det är det jag vill?

Haha, pappa är bäst...näst efter Björn G då ;)


  

Björn Gustafsson, Du är min.

Av Ida Wennberg - 20 januari 2011 23:12

Jag gick in på youtube, sökte Björn Gustafsson och....


  

Föd mitt barn, bär min ring


...ja, jag är psykiskt instabil. hehe

Av Ida Wennberg - 19 januari 2011 23:02

Kvällen blev inte riktigt som planerat, men vad blir någonsin det?!
Jag och Mallan tog en promenad och gick in till bränna och påvägen ringde pappa och frågade om vi ville träna basket. Det var bara Hanna, Moa och Elin där. Sa han. Så vi klev in i mortionshallen redo att starta våran nya karriär för att upptäcka att pappa är ett ass och där stod typ hela laget och väntade. Skämmigt. Jag vet inte vad som var mest pinsamt, min kondition eller mitt bollsinne? Haha, what ever. Det var ganska kul, faktiskt. Kanske man ploppar upp som gubben i lådan på någon mer träning i vår. :)


När vi anlände till sandudden gick vi i bastun och dog ett tag, och nu sitter jag här. Ren, med en fetblåsa under tån och nyklippt. Malin har räddat mitt hår från att förfalla än en gång. Hon är min ängel. Utan henne vore jag flint nu, på seriöst typ. Haha.

Nu ska vi slå på en film och mysa.


Peace out


  

Av Ida Wennberg - 19 januari 2011 16:04

Jag är hjärndöd idag, minst sagt. Fattar som ingenting. Men det är ju kul det också ibland.

Hann till bagavägen innan Moisen plockade upp oss på morgon, sen fick jag jobba 1 timme längre än planerat på dagis också. Så det satt ju inte helt fel :)


Ikväll ska jag och Mallan ha myskväll tänkte vi. Med promenad, ansiktsmask, bastu och film. Skönt! :)


Ovido - Quiz & Flashcards