Alla inlägg under mars 2010

Av Ida Wennberg - 19 mars 2010 16:21

lala.. jag hittade en webcam på min dator igår och...


 

Vips! så blev man 14 år igen!


Av Ida Wennberg - 19 mars 2010 12:43

Inatt har jag drömt en jävligt konstig dröm.


Jag hade fest på heden och det var som garn mycket folk där inne, men utanför satt Moa P på en typ "planka" (?) under balkongen och gömde sig för en arg tvättbjörn som stod utanför huset. Och varje gång jag öppnade dörren för att släppa in Moa så attackerade den dörren. Sen knackade det på altandörren och där utanför stod en blond tjej, som jag inte kände igen men som tydligen var Hanna Em... Haha, drömmar är ju fan helt sjuka.


Jobbet går apsegt, och jag vill åka heeeeeeem! Men ibland måste man bara bita ihop lite...


Av Ida Wennberg - 19 mars 2010 08:16

Nu sitter jag på fri eftersom att Louise har föööörsovit sig på morgon, ovanligt ;-)


Igår såg jag och Moa världens sämsta film någonsin. Alltså det är länge sen jag har sett någon som är lika dålig, Och alltså vad är dealen med killens näsa? Är den på riktig eller är den fejk? Det funderade jag på halva filmen, sen var det dålig handling, inte en snygg kille, ingenting. Så om ni vill se en sjukt dålig film så rekomenderas den hjärtligt.


  


Ikväll ska jag alltså vara chaffis till gve, så vi får ju se hur det går. Just för tillfället känns det ut sjukt jobbigt att vara nykter och chaufför, men jag brukar ju kunna ha rätt kul iaf så det blir säkert bra :)

Moa åker imorgon och jag får ont i magen när jag tänker på det.


  

without you I wouldn't survive

Av Ida Wennberg - 18 mars 2010 18:46

Fy vad jag har varit dålig på att uppdatera idag, sorry...men till mitt försvar så har min dator haft nå knäpp hemma så jag kunde faktiskt inte!


Dagen började med att jag vaknade halv 11 och fick dåligt samvete över att ha sovit way 2 long. Så jag studsade upp, gick till STUK och flyttade min färgningstid till på måndag. Sen ringde jag Bella för att höra om hon ville dra till vippa och käka lunch, men då blev jag medbjuden på SUSHI istället <3 Så dagen hade kunnat ha en värre start! =)


Nu är jag på jobbet i ötå iaf, har vunnit 50kr på triss så jag är lycklig. It´s my lucky day. En 1liters tetra rikare, fast eftersom jag ska vara nykter ihelgen byter vi tetran mot en dubbeltriss och 1miljon ;-)


Ikväll ska jag och Mois ha våran systerkväll, med smoothie, film och...tårkalas?! Jag vill inte ens tänka på att hon åker på lördag. Jag får en klump i halsen och ont i magen...Mois! Fast jag överlevde 3,5 månader i Australien utan henne så...


Nu ska jag surra lite med Matti och Lollan!


So long suckers!




Av Ida Wennberg - 17 mars 2010 14:25

Såklart...tomatsoppa är så underskattat.  

Av Ida Wennberg - 17 mars 2010 14:15

Har nyss letat igenom halva kontoret efter mitt försvunna lönepapper...och var ligger det? Jo, lääääääängst ner i en av mammas låda med 1miljon andra papper.

Well, well...nu hittade jag det iaf. Duktig som man är.


Har slutat nu, så jag samlar krafter för att gå ner till pappa och hämta bilen, hitta på nå kul och fundera ut en middag.

Kanske nå med tonfisk...eller kyckling från igår. Time will tell.


Nu ska jag sticka lite på min stickning innan jag sticker. Hoho....

Av Ida Wennberg - 17 mars 2010 10:02

Sleepover är så unerskattat. jag och Bella hade deeptalk till 12 igår sen var jag tvungen att kasta in handduken! Men det var trevligt   



Idag är det spinning på schemat, lite spännande ska det faktiskt bli...även om jag har små funderingar på VAD jag egentligen har gett mig själv in på?! Hehe



  


Men nu ska jag ringa in mina barn, vi ska ha matteprov. wooohoo!

Av Ida Wennberg - 16 mars 2010 21:03

Vad är det för fel på min jävla dator? Efter att man har skrivit typ 2 rader laggar internet ihop och jag får utbrott! Det måste jag fixa, illa kvickt.

Aja, kom hem från pumpingen för ett tag sen och det känns att man har varit förslappad och full ihelgen för satan vad tungt det gick. Fast då tog jag tyngre vikter än vanligt också så vi kan ju låtsas att det är därför..haha. Men imorgon är det spinning och nya tag. Jag kommer att dö helt seriöst!

Egentligen borde jag ta mig in i duschen nu så att jag är ren och fin till när Bella anländer, men jag är helt totalt jävla slut. Alltså jag har inte varit såhär trött på flera månader, de känns som om jag bara skulle kunna somna nu och sova till mars 3010. Men man blir säkert piggare av en liten dusch.

Ihelgen ska jag vara chaffis åt Nea och Lotta mfl, så Lotta tror att hon inte kommer att vara knall eftersom att jag inte dricker. Men...någon måste ju dricka för mig också, Lottta!! ;-)

Nu ska jag göra ett ryck och släääääpa mig in i duschen...egentligen kanske jag borde anlita någon som kunde duscha åt mig, så slapp man göra det också.

woho..

Hörni....do not forget!

Killar är som bussar, missar man en så kommer det alltid en ny.

Ovido - Quiz & Flashcards