Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Ida Wennberg - 16 mars 2010 21:03

Vad är det för fel på min jävla dator? Efter att man har skrivit typ 2 rader laggar internet ihop och jag får utbrott! Det måste jag fixa, illa kvickt.

Aja, kom hem från pumpingen för ett tag sen och det känns att man har varit förslappad och full ihelgen för satan vad tungt det gick. Fast då tog jag tyngre vikter än vanligt också så vi kan ju låtsas att det är därför..haha. Men imorgon är det spinning och nya tag. Jag kommer att dö helt seriöst!

Egentligen borde jag ta mig in i duschen nu så att jag är ren och fin till när Bella anländer, men jag är helt totalt jävla slut. Alltså jag har inte varit såhär trött på flera månader, de känns som om jag bara skulle kunna somna nu och sova till mars 3010. Men man blir säkert piggare av en liten dusch.

Ihelgen ska jag vara chaffis åt Nea och Lotta mfl, så Lotta tror att hon inte kommer att vara knall eftersom att jag inte dricker. Men...någon måste ju dricka för mig också, Lottta!! ;-)

Nu ska jag göra ett ryck och släääääpa mig in i duschen...egentligen kanske jag borde anlita någon som kunde duscha åt mig, så slapp man göra det också.

woho..

Hörni....do not forget!

Killar är som bussar, missar man en så kommer det alltid en ny.

Av Ida Wennberg - 16 mars 2010 17:50

Jag är för bra för mitt eget bästa på att laga mat, om jag får säga det själv.

Idag har jag lagat kyckling med wokgrönsaker och sambal olek och nudlar. Sjukt gott! Tur att man ska på pumping och förbränna lite av det man har tryckt i sig iaf   


Alltså jag ska bekänna en halvskämmig grej, jag är lite kär...i Salem Al Fakir! Och jag har hånat Lotta för att hon har varit det. Men för varje gång man ser melodifestvalklippet så blir man ju bara kärare och kärare! Jag är btw kär i de flesta och de mesta nu. Jag ser sjukt snygga killar överallt t.om på toan hos Pär och Sam ligger det en veckorevyn med en uppslagen sida med Robert Pattinson. Och...ehum...vad de har gjort med den sidan på toaletten ska vi nog inte spekulera i allt för mycket... ;-) lalala..


Nu ska jag packa ihop min rentvättade tvätt och bege mig in till the BIG CITY.




Av Ida Wennberg - 16 mars 2010 16:58

Moa är en riktig liten apa. Alltså, hon åker till Afrika på lördag och tror ni att hon har tid att umgås med mig nå då? Nå nää...

Moas prioriteringslista :

1. Krillan

2. Krillan

3. Krillan

4. Läxor

5. Krillan

6. Mat


Mm, men vad kul... Men vi ska ju ha sleepover på torsdag ju. Oh yeah jag får EN HEL KVÄLL med henne innan hon åker. Det var ju himla generöst. Pissgris.


Är det någon som vill hitta på nå på torsdag?

Av Ida Wennberg - 16 mars 2010 12:43

Idag är det pumping och simning som gäller    Sjukt kul! Ja hade faktiskt tänkt att skippa simningen idag, men då ringde Sarah och frågade om vi skulle fara så då far jag väl då...man kan ju inte slöa ur helt efter helgen. Hehe...

Sen ska jag och Bella och kanske (?) Matti vara hos mig ikväll. Så jag skulle borda hinna städa, och...så där.


Nu ska jag socialisera med omgivningen.


See ya!

Ovido - Quiz & Flashcards