Alla inlägg under februari 2011

Av Ida Wennberg - 21 februari 2011 11:20

Har hunnit med ett morgonsamtal med sötaste Malin. Vi hann mata uti lite allt möjligt, sen har jag även gjort mig morgonkaffe och fått upp eld fulla pannan. Så snart kan man börja leva i huset här igen. Malin och Love ska komma hit och äta smoothie med mig till frukost/lunch. Sen ska jag städa till här så att mamma och pappa inser hur lyckligt lottade de är att ha mig som dotter.

Men nu tror jag att jag ska hoppa i duschen innan mor & dotter anländer. För just nu är jag ingen vacker syn.

So long

Av Ida Wennberg - 21 februari 2011 10:42

Steg upp FÖRE halv 11 idag, och det var 18 (!) grader i huset och pannan var helt död. Då undrar jag HUR det är möjligt när eldarkungen påstås lägga i full panna innan han åker till jobbet.


Av Ida Wennberg - 21 februari 2011 00:33

Lina, kan konsten att prata, shoppa, skratta och svamla. Hon och jag är med andra ord inte helt olika varandra ;) det blir inte direkt tråkigt när hon hakar på mig och Moe på våra små upptåg...sen har ju skorna hon gav mig förra veckan iiingenting att göra med att hon fick hamna under kategorin någon som är väldigt snäll ;)  

Av Ida Wennberg - 21 februari 2011 00:20

imorgon när jag vaknar vill jag vara pigg. Sen vore det ett + om det kunde vara lite varmare än - 100 grader också. Jag skulle nöja mig med 1 liten plusgrad bara. Det är väl ändå inte för mycket att begära?





.

Av Ida Wennberg - 20 februari 2011 23:49

Av Ida Wennberg - 20 februari 2011 23:31

Jag är hungrig, IGEN. Eller inte direkt hungrig, mer sugen. Jag vill ha geisha, korv och varmkorv. Men nu får det vara stopp på dumheterna för den här helgen. Moa ger mig nog pisk annars ;)


Var och tränade med Lotta och min röv håller allvarligt talat på att dö. Haha, men det är ju bra då vet man ju att det har tagit iaf :) sen skulle jag blogga när jag kom hem, men jag blev så...upprörd så att jag lät bli. För det hade bara blivit pannkaka av det inlägget. Har legat i soffan och sett wallander en stund, och nu har jag allvarliga funderingar på att ta boken jag håller på att läsa och gå upp o lägga mig i min renbäddade säng. Jag städade ju förra veckan och jag har inte sovit i sängen en gång efter det, dåligt Ida!


Jag har vetat om vilket svin du är, men du upphör aldrig att förvåna. Det är lite fantastiskt faktiskt. Tur att du inte är min huvudvärk längre.

Av Ida Wennberg - 20 februari 2011 18:42

Igår var jag  ju på ug halva kvällen, sjukt duktiga band spelade. Seeen så skjutsade Joel mig till Åke, så kom Moa, Lina, Sam och Pär dit också. Det var som meningen att vi skulle spela spel, men det blev inte så mycket spelande alls.


På morgon när jag vaknade så ringde jag till Judit, så hon hämtade upp mig och vi åkte till Vippa och åt frukost/lunch, sen hämtade vi Mirre och Elvira hos Ulf och åkte till Sarah. Där vi har hängt hela dagen. Sarah städade ur sin garderob och jag fick två klänningar, det uppskattas ;) Emilia, Polly och Lotta har också varit förbi dit en sväng. Jag och Sarah hämtade pizza från köket medans Judit & Lotta bakade kladdkaka, så nu rinner det ut flottig söndagsmat från mina ögon. Typ. Så snart ska jag och Lotta åka och träna en sväng. Sen tänkte jag se ikapp mina små serier jag hamnat efter i nu när jag nästan haft ett liv de senaste veckorna. Jag har TVÅ osedda avsnitt av både Grey´s anatomy och Criminal minds. Ibland är söndagar inte så himla dåliga trots allt ;)


  

sötaste Miranda!! :)

Av Ida Wennberg - 19 februari 2011 16:48

Kom hem alldeles nyss. Jobbade ju till 9 igår, sen åkte jag till Moe the hoe och tog en liten dusch, skar mig på min nya rakhyvel, drack en drink eller två och sen gick jag till min kära syster och sov i dubbelsängen med både henne och Krillan. Mys!
Nu håller mamma på att laga mat till mig, heta räkor och pasta blir det. Sjukt gott! :) Sen ska jag göra någonting åt kvastskaftet kråkorna bor i (aka mitt hår) innan jag rullar mot ug och rockkarusellen.

Efter det vet jag inte vad som sker? Funderar på att dra till Luleå imorgon och se Moisens match, men det får vi se hur det blir med den saken. Nu ska jag duka till middagen.


so long suckerz


     

Ovido - Quiz & Flashcards