Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Ida Wennberg - 1 februari 2011 18:09

Jag har kommit in i fasen Serier styr mitt liv igen. Matar igenom Despan och Criminal minds online. Bänkar mig framför tv:n och ser Ally Mcbeal reprisen, Criminal minds (hehe), Despan, OC och dessutom har jag fått en ny favorit en realityserie dessutom. Brottsplats USA. Haha


Har nyss ätit middag och självklart överåt jag så nu har jag jordens värsta matkoma. Jag kan inte äta lika långsamt som alla andra människor, jag bara  matar i mig maten och glömmer bort att känna efter när jag blir mätt. Kanske borde börja på någon matätarkurs?

.

Av Ida Wennberg - 1 februari 2011 14:51

  

Av Ida Wennberg - 1 februari 2011 07:29

Min hals är nästan tillbaka och jag tror nästan att jag ska ta mig en liten promenad till jobbet på morgon :) Om det nu inte är - 30grader ute. Vilket det garanterat är med min tur.

Jag håller på att försöka ladda hem några gamla avsnitt av Despan, det ska ta ungefär 3 veckor och 0 dagar står det på datorn. DÄRFÖR laddar jag aldrig hem serier eller annat skit! Tur att datorn är snabb.


Men nu ska jag försöka bli på bättre humör och ta på mig nå clothes så jag slipper vara naken idag, det skulle vara lite psykiskt tungt.


Solong

Ovido - Quiz & Flashcards