Alla inlägg under april 2010

Av Ida Wennberg - 11 april 2010 16:41

Jag har inte uppdaterat sen i torsdags, och så himla upptagen har jag ju inte varit.


I torsdags drog jag, Lotta och Nea till Luleå och åt Sushi, sjukt gott. Som vanligt =) Jag och Lotta tänkte dricka ett glas vin till maten, men ingen av oss hade leg så då fick vi inte handla. Haha! Lite pinsamt var det!

Sen i fredags så städade jag och mamma hela min lägenhet, jävligt ordentligt. 13 timmar tog det! Hehe...fast då hade vi lunch och middagspauser också. Först bjöd mamma på lunch på brännvalls och sen tog vi thai-takeaway till middag. Mysigt! =) På kvällen drack jag vin hos Lotta men jag och Bella åkte hem redan runt tolv. Och på vägen hem hade vi ju lite ögongodis att se på, och det är ju aldrig fel ;)
Igår jobbade jag 11-20 sen hade vi myskväll hos mig, alla sov och alla åt och sen sov jag vidare resten av natten och idag har jag jobbat. Så lite saker har jag ju haft för mig ihelgen! =)


Nu är jag på heden och mamma lagar laxsoppa, mums! Sen ska jag hem och städa lite och diska undan sen igår! =) Efter det vet jag inte vad det blir? Häng, någon? =)



Av Ida Wennberg - 8 april 2010 09:07

...att imorgon är det fan fredag igen! Den här veckan har gått extremt fort.


Har iaf vaknat nyss, somnade före tolv igår så jag har sovit 9 timmar och det är ovanligt när man ska och jobba. Hade kunnat sova 1 timme till eftersom jag inte börjar förens elva, men jag vaknade av att mamma höll på hovera så då ides jag inte.


Vippabacken idag, sen lördag och söndag också så kanske jag tar ledigt imorgon...den som lever får se =)

Av Ida Wennberg - 7 april 2010 14:51

Jag har bestämt middag idag, så snart ska jag och mamma åka och handla! Ikväll ska jag, och Bella, kanske Matti? göra smoothie! Länge sen vi gjorde det, och sist var ju vinet intressantare än själva smoothien, men så blire ju inte ikväll...förhoppningsvis ;-)


Men nu ska jag ta på mig skorna och åka med racer-mamma till braenna!


so long.......

Av Ida Wennberg - 7 april 2010 08:20



Våran katt är seriöst, utan tvekan den jobbigaste ever att ha omkring sig på morgonen. Först har någon (pappa) råkat stänga in henne i källarn så då har hon stått baki den dörren och jamat som att någon dödar henne långsamt, så släppte jag ut henne och då kommer den dumma jäveln runt fötterna och ska stryka och mysa. Annars är hon världens mest osociala katt ever. Sen när pappa for på jobbet släppte han ut henne, och seriöst 1 minut senare hör man det där förbannades jamandet utanför ytterdörren. Då ska nöten in igen, och sen ska hon ut och in och ut så håller det på, always.

Men... jag älskar henne såklart iaf ;)

Av Ida Wennberg - 6 april 2010 23:19

Upptäckte en snusdosa vit portion i kylen igår, pappa snusar inte vit så jag förstod ju att han hade köpt fel. Så på morgon när min snus var slut frågade jag pappa med snäll röst

- Varför har du köpt Ettan vit? Det brukar du väl inte?

Mamma : Oj, men då är det jag som har köpt fel.

Pappa: Vill du ha den, Ida?


Så svårt var det.
pappa är snäll, ibland :-)   

Av Ida Wennberg - 6 april 2010 22:16

Jag har messat Bella och Bella har inte svarat. Why B why?   



Pumpingen gick ju som väntat, skit. Sen har jag sett Buffy och vampyrerna, jag trodde att jag var Buffy förut. Det var kul, jag tror jag ska bli Buffy igen och fucka bort Angels själ åt helvete. Njamnjamnjam



Av Ida Wennberg - 6 april 2010 18:00

Har nyss tagit mig en powernap i soffan, det var himla skönt. Faktiskt =)

Snart äre pumping, var inte förra veckan och har drucket alldeles för mycket för mitt eget bästa så vi får ju se hur bra det går idag då...hehe


Jag och Lollan härdade iaf ut nästan hela dagen på jobbet idag. Och Linn var och hälsade på, sjukt kul =)   


Men nu ska jag packa ihop nå stuffs och åka!


so long suckers



Moen och jag i påsk! =)   

Ovido - Quiz & Flashcards