Alla inlägg under september 2010

Av Ida Wennberg - 21 september 2010 18:38

Har jobbat till 3 och sen har jag och Judit varit på brännvalls och sen for vi och hängde hos Anton, och efter det hängde jag hos Mois och nu är jag på vippa, tillbaka där jag började så att säga. Hehe

Men det är ju så himla tråkigt att vara hemma och göra ingenting, man får ju damp. Mycket roligare att vara och se på folk istället :) + att jag har tillgång av dator här och det har jag ju inte hemma...där sitter pappsen för ovanlighetensskull ;)


Pappa är så söt btw. Ett litet urdrag ur vårat telefonsamtal tidigare idag.

Pappa - Hur låter jag?

- Vadå låter?

- Ja, hur låter jag? Låter jag bättre än någonsin?

- Nä vadå?

- Äh skitsamma det var bara ett litet test.

- Jaha har du ny telefon?

- Ja.


Jag tror att jag måste boka tid till en optiker snarast, jag ser ingenting (trodde t.ex att Carl Bildt var Björn Gustafsson när jag såg valvakan i söndags) har konstant ont i huvudet och orkar inte läsa saker på datorn för att alla bokstäver bara flyger omkring. Haha


so long

Av Ida Wennberg - 20 september 2010 00:00

då var valet 2010 klart. Jag är inte ett dugg förvånad över resultatet. Nu får man bara hoppas på att man inte blir arbetslös eller sjukskriven inom de 4 närmsta åren iaf! Haha.

Satt och såg på valvakan när Jimmie Åkesson skulle hålla tal, det lät ut som ett gäng fjortisar på hockeymatch där. Puke in my mouth.

Att Sverige Demokraterna kom in i riksdagen är ju helt sjukt! Jag fattar inte hur man ens kan överväga att rösta på dem. Jag behöver väl inte förklara varför...?! Så till er som har röstat in dem : SHAME ON YOU! 



Imorgon jobbar jag iaf 8-15...och resten av veckan också för den delen, himla skönt. Nu kan jag leka varje kväll!! ;)


Ihelgen har jag inte gjort så mycket faktiskt. I fredags satt vi hos Anna och surrade ett tag, som trevligt :) Sen var jag och Mallan runt bränna en stund innan hon skjutsade hem mig.

Och igår var vi tjejkusinerna hos Moa och lagade sushi och drack lite vin och bara umgicks. Himla mysigt! Maten var klar runt 10 och vi kom väl dit runt 5 så vi tog det ganska lugnt om man säger så! :)

Idag har jag inte gjort någonting, städat ur bilen och röstat är väl vad jag har åstadkommit...men det är ju söndag och vilodag så det förtjänar jag ;)

Sen vore det ju skönt också om det kunde vara EN helg då det inte är några nötter som slår sönder rutor, slår ner folk, gör inbrott eller på annat sätt skämmer ut kommunen tycker jag. Men det kanske är lite mycket begärt... 


Nu tänkte jag slå igång Desperate Houswives och somna till det.


Och jo...NU börjar nedräkningen till säsong 7 av Grey´s Anatomy som börjar på fredag i USA. Så lördagmorgon bänkar vi oss framför datorn och avnjuter det första avsnitten. I can´t wait!!! :)




Av Ida Wennberg - 17 september 2010 11:18

Tack pappa för att du förstörde mitt humör på mindre än 2 sekunder.


Igår hyrde jag, Mois och Mallan en film och for hit och såg den. Sen hade jag och Malin ett litet desperatemaraton. Nu ska jag duscha och sånt för på 3,5 timmar börjar jag jobba. Woooooooh.


Men hörni vad händer ikväll?




Av Ida Wennberg - 16 september 2010 11:22

  


  


  


  


  


  


  


  


  


  


  



  


  

Bizzi är det bästa jag har, vi har, i hela hela världen!

Av Ida Wennberg - 16 september 2010 11:03

Jag somnade himla tidigt igår och vaknade inte försen halv 11 då telefonen ringde. Det är så sjukt skönt när man vaknar och nästan är helt utvilad :) Med lite tur håller mitt strålande humör i sig hela dagen! ;)

Jag har några småproblem jag skulle vilja åtgärda inom en snar framtid bara.


*Punkteringen på bilen

*En ny mobil eftersom den jag har är lite...mongo.

*Datorn låter som en dammsugare och är inte så himla snabb

*Högtalarna till datorn har gett upp (alla utom 1)

Och kontot är nästan tomt så jag tänkte att någon snäll liten varelse skulle fixa det här åt mig.


Nu ska jag försöka få tag på min kära syster och sen ska jag duscha lite grann innan jobbet.


So long suckers.






Av Ida Wennberg - 15 september 2010 20:57

Fy ... vilket dåligt humör jag är på just nu.



Av Ida Wennberg - 14 september 2010 14:28

Fy fuck vad jag är trött idag! Jag trodde nyss att lilla Q var ett G, och om man inte kan bokstäverna så är man nog alldeles för trött. Men imorgon är jag L E D I G all day long. Så det firas med tårta hos Moa P och tacos hos Neis :)


Har jobbat 9-13 på dagis idag, så då hade jag 2 timmar på mig att göra ingenting på, så vad gör jag? Åker upp på skolan och är där en stund och sen raka vägen till vippa så nu sitter jag här. Sen gnäller man om att man alltid är trött...


  

Hittade en snygg bild på mitt hår btw. Haha, aldrig mer att jag ska bli brunhårig för att sen få gå med orange hår i 100 år innan det blir ljust igen!! Never ever ever.


Men nu ska jag hinka en sisådär 30 liter kaffe innan jag börjar!!

Av Ida Wennberg - 13 september 2010 19:41

Jag som skulle bli seriös igen med min oerhört seriösa blogg...


Jag har jobbat som f.n hela förra veckan så det är därför jag inte har uppdaterat er om mitt otroligt intressanta liv.

Men jag kan ju berätta lite om helgen iaf!

På fredag bubblade vi lite bad och var nakna, sen på lördag mådde man som man förtjänade, skit. och det måendet firade jag i storb med världens sämsta film och världens bästa tjejer :)

Ikväll är det sleepover med Iida och imorgon är det dubbelt jobb igen och nästa månad när lönen kommer mår vi bra ;)


Men nu ska ja städa köket så att nea inte hatar mig imorrn!


ciao

Ovido - Quiz & Flashcards